Video Galeria e Policisë së Tiranës

Përshkuan karexhatën kundërvajtje. Policia Rrugore tërheq lejet e drejtimit për 6 drejtues
Vijon dorëzimi vullnetar i armëve, Kavajë - Policia e Tiranës
Vijon dorëzimi vullnetar i armëve.
Vijon dorëzimi vullnetar i armëve - Policia e Tiranës
Drejtonte mjetin në mënyrë të parregullt dhe me leje drejtimi të fallsifikuar. Arrestohet 25 vjeçari
Konstatohet në gjendie të dehur, i pezullohet patenta drejtuesit të autobuzit - Policia e Tiranës
Vijon dorëzimi vullnetar i armëve - Policia e Tiranës
Vijon dorëzimi vullnetar  i armëve - Policia e Tiranës